15 andra tittar på detta erbjudande just nu!

Få den här!

Registrera dig hos Dejtmig.se i 3 dagar för endast 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Nya iPhone 8

*FÖRBESTÄLL*

Vart ska din
iPhone 8 levereras?

Fyll i din leveransinformation.

iPhone 8 + AirPods

När du plockar upp dem, är de redo att användas på alla dina enheter. När du sätter dem i örat, ansluter de direkt. När du pratar, hörs din röst klart och tydligt. Det här är nya AirPods. Enkelhet och teknik i skön förening. Resultatet är ganska fantastiskt.

Få den här

Gör dig redo för lansering!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

Som sedd på...

Få den här!

iPhone specifikationer

- Retina HD-skärm
- Maximal ljusstyrka
- Dual-domain-pixlar
- MP3 / WAV / AAX+ / AIFF
- MP4/H.264
- Multi-Touch-skärm
- Kontrast: 1400:1
De bästa matchningar

På Dejtmig.se letar vi efter de bästa matchningarna till dig så du inte behöver spendera flera timmar till detta - du kan bara klicka på Matchningslistan och hitta partnerna som matchar dig bäst.

©2020 Dejtmig.se

*Din registering medför ett 3 dagars medlemskap av Dejtmig.se för 1,00 SEK, som enkelt kan sägas upp. Var dock uppmärksam på att medlemskapet fortsätter som ett abonnemang såvida det inte sägs upp inom de första 3 dagarna. Kostnaden för medlemskapet är 499,00 SEK/28 dagar, som debiteras med en månad i förskott via ditt kreditkort. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en iPhone 8.

Fylld med härliga singlar

Dejtmig.se är en av de bästa dejtingsajter med massor av härliga singlar. Vi ser till att det är riktiga användare som sitter bakom skärmen, så det är både roligt och säkert att dejta hos Dejtmig.se.