Specialerbjudande

Den nya Galaxy Fold

Specialerbjudande:
Galaxy Buds inkluderat

Vart ska vi leverera din Smartphone?

Var god fyll i din information:

Erbjudandet upphör om:

dagar

timmar

minuter

sekunder


Specifikationer

Huvuddisplay.

7.3" QXGA+ Dynamisk AMOLED Display (4,2:3)

*Skärmen mättes diagonalt som en full rektangel utan att räkna med de avrundade hörnen och den övre skärningen. Faktiskt synbart område är mindre på grund av de avrundade hörnen och den övre utkanten. Notera: Var 100 deltagare får en Samsung Galaxy Fold


De bästa matchningar

På Dejtmig.se letar vi efter de bästa matchningarna till dig så du inte behöver spendera flera timmar till detta - du kan bara klicka på Matchningslistan och hitta partnerna som matchar dig bäst.

©2020 Dejtmig.se

*Din registering medför ett 3 dagars medlemskap av Dejtmig.se för 6,00 SEK, som enkelt kan sägas upp. Var dock uppmärksam på att medlemskapet fortsätter som ett abonnemang såvida det inte sägs upp inom de första 3 dagarna. Kostnaden för medlemskapet är 499,00 SEK/28 dagar, som debiteras med en månad i förskott via ditt kreditkort. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Samsung Galaxy Fold.

Fylld med härliga singlar

Dejtmig.se är en av de bästa dejtingsajter med massor av härliga singlar. Vi ser till att det är riktiga användare som sitter bakom skärmen, så det är både roligt och säkert att dejta hos Dejtmig.se.