Registrera dig hos Dejtmig.se i 3 dagar för endast 3,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Introduktion till
Atari "Retro" handhållen

Vart ska vi skicka din Gamevice-konsoll?

Fyll i din information:

Funktioner

Handhållen Atari är som en Nintendo Switch för retrospelare

Introduktion till
Atari "Retro" handhållen

Det är ingen som förnekar att de här spelen verkligen behöver en uppskattning av spelets tidiga år för att verkligen få ut det mesta av dem: ge den här handhållna enheten till en 11-åring och de hystar den i en vägg innan de går tillbaka till flossing eller vad barnen gör nu för tiden.


2.4'' Skärm


Responsiva Knappar


Drivs enkelt av 3xAAA batterier


50 av Ataris mest ikoniska spel inbyggda

Få den här

En fantastisk återinföring Atari "retro" handhållen

Atari 'Retro' Handheld har den odödliga trä-effekten, TV-utgången och innehåller 50 klassiska spel inbyggda, inklusive: Asteroids, Pong, Centipede, Missile Command, Breakout, Millipede och mer. Återuppfunnen design med den klassiska Atari trä effekten. A/V-utgång för att spela på storskärmen! Notera: Var 100 deltagare får en Atari Retro Handheld Console

Få den här

Atari 2600 Retro Handhållen Konsoll, gjord för dig.

Få den här
De bästa matchningar

På Dejtmig.se letar vi efter de bästa matchningarna till dig så du inte behöver spendera flera timmar till detta - du kan bara klicka på Matchningslistan och hitta partnerna som matchar dig bäst.

©2021 Dejtmig.se

*Din registering medför ett 3 dagars medlemskap av Dejtmig.se för 3,00 SEK, som enkelt kan sägas upp. Var dock uppmärksam på att medlemskapet fortsätter som ett abonnemang såvida det inte sägs upp inom de första 3 dagarna. Kostnaden för medlemskapet är 499,00 SEK/28 dagar, som debiteras med en månad i förskott via ditt kreditkort. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Atari Retro Handheld Console.

Fylld med härliga singlar

Dejtmig.se är en av de bästa dejtingsajter med massor av härliga singlar. Vi ser till att det är riktiga användare som sitter bakom skärmen, så det är både roligt och säkert att dejta hos Dejtmig.se.