Registrera dig hos Dejtmig.se i 3 dagar för endast 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Få den helt nya

Fyll i din information:

Fortsätt

Fyll i din information:

Gör riktigt seriösa uppgifter

Med en iPad är allt enkelt och inget krångel att få arbetet gjort. Du kan enkelt redigera ett dokument när du söker efter något på webben och samtidigt ringer ett FaceTime-samtal till en kollega. Hantera alla dina filer på en bekväm plats med appen Filer. Och när du vill skriva ett examensarbete eller skapa en presentation kan du helt enkelt använda skärmtangentbordet eller koppla in det fullständiga smarttangentbordet.1

Som sedd på...


Få den här

Rita något fräckt

Med en iPad kan du uttrycka dina kreativa idéer på så många sätt. Oavsett om du målar med vattenfärg, designar en logotyp eller bara skissar upp en storm, är Apple Pencil det perfekta verktyget för att förverkliga din vision. Den är utformad för att vara intuitiv och låta dig rita med pixel perfekt precision.

Notera: Var 100 deltagare får en Apple iPad 10,2"

De bästa matchningar

På Dejtmig.se letar vi efter de bästa matchningarna till dig så du inte behöver spendera flera timmar till detta - du kan bara klicka på Matchningslistan och hitta partnerna som matchar dig bäst.

©2020 Dejtmig.se

*Din registering medför ett 3 dagars medlemskap av Dejtmig.se för 1,00 SEK, som enkelt kan sägas upp. Var dock uppmärksam på att medlemskapet fortsätter som ett abonnemang såvida det inte sägs upp inom de första 3 dagarna. Kostnaden för medlemskapet är 499,00 SEK/28 dagar, som debiteras med en månad i förskott via ditt kreditkort. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Apple iPad 10,2".

Fylld med härliga singlar

Dejtmig.se är en av de bästa dejtingsajter med massor av härliga singlar. Vi ser till att det är riktiga användare som sitter bakom skärmen, så det är både roligt och säkert att dejta hos Dejtmig.se.